232012 4 -14 3 hó Súly: 1.5 kg  Gyártó: HTD »

PolarWear Extreme P250 -Drysuit Underwear - szárazruha aláöltöző

Méretre is gyártott de szabvány méretben is kapható, magas minőségű anyagokból készült szárazruha aláöltöző. 100% polyester, páraáteresztő anyaga puha, kellemes viselettel párosul, felülete kopás és csomózódás álló speciális védelemmel ellátott. Ajánlott kb. 14-24 Celsius…
0 Ft
(0 Ft + 0% ÁFA) [0EUR] / db
Méretre is gyártott de szabvány méretben is kapható, magas minőségű anyagokból készült szárazruha aláöltöző. 100% polyester, páraáteresztő anyaga puha, kellemes viselettel párosul, felülete kopás és csomózódás álló speciális védelemmel ellátott. Ajánlott kb. 14-24 Celsius fokos vizekben. Mosható.Export áron rendelhető, mely jelenleg 125 € .
méret (választható): XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL
szín (választható): fekete/fekete, fekete/vörös, black, black/red

Szállítás

utánvét


Az utánvétes szállítás során Ön a megrendelt árut kb. másnapi kiszállítással kézhez kapja.Amennyiben azt átvenni nincs módjában a szállításkor, egy értesítőt kap melynek bemutatása után az azon megjelölt postahivatalban a rendelését 10 napig átveheti.

Szállítási díj: 2 400 Ft

személyes átvétel


a személyes átvételt minden esetben egyeztetni kell időben! Csak így lehetséges. Az átvétel helyét és idejét az egyeztetésnek megfelelően vállaljuk. Bizonyos termékek esetében próbára is szükség lehet így annak helyét és időpontját is külön egyeztetni kell. Erre vagy e-mailben vagy telefonon van mód.

PayPal

International delivery to Europe


Austria A,Belgium B,Bosznia Hercegovina BIH,Bulgaria BG,Czech CZ,Cyprus CY,Denmark DK,United Kingdom GB,Finland FIN,France F,Greece GR,Netherlands NL,Croatia HR,Ireland IRL,Iceland IS,Poland PL,Luxembourg L,Malta M,Montenegro CG,German D,Norway N,Romania RO,Spain E,Switzerland CH,Sweden S,Serbia SRB,Montenegro CG,Slovakia SK, Slovenia SLO, Turkey TR,New Zealand NZ, Ukraine UA,Portugal -EURO PRICE:http://kepfeltoltes.hu/view/130726/nemzetkozi_szallitas_dijak_europa_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A termék súlya 1.50 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 5 500 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek